Appareils et accessoires
Peren op Sinaasappelsiroop
Prép. 15min
Total 1h
3 portie
Ingrédients
-
sinaasappelsap Vers geperst,240 g
ongeveer 2 sinaasappels, plus schil van 1 sinaasappel -
mineraal water, bruisend120 g
-
Marsala wijn60 g
-
½ tl kaneel, gemalenkaneelstokje1
-
peer ongeveer 3 peren, gehalveerd, klokhuis verwijderd600 g
-
suiker60 g
-
vanille-ijs300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
90.1 mg
Protides
4.9 g
Calories
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Lipides
11.4 g
Fibre
7.5 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
85.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min