Appareils et accessoires
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
Prép. 15min
Total 45min
4 portie
Ingrédients
Asperges
-
olie20 g
-
asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)250 g
-
pijnboompitten30 g
Daslook roomsaus en montage
-
verse daslook grof gehakt20 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olie20 g
-
bloem10 g
-
water300 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
zout plus extra voor kruiden½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden¼ theelepel
-
verse spätzle (eierpasta)500 g
-
rode paprika's ontpit200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
324 mg
Protides
21 g
Calories
3451 kJ /
825 kcal
Lipides
36 g
Fibre
7.3 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
106 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Nessuna valutazione
Groentesticks
Nessuna valutazione
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nessuna valutazione
Zoetzure tempé
50min
Italiaanse brunch
1h 30min
Goulash van linzen en champignons
45min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nessuna valutazione
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nessuna valutazione
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nessuna valutazione