Appareils et accessoires
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
Prép. 15min
Total 45min
4 portie
Ingrédients
Asperges
-
olie20 g
-
asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)250 g
-
pijnboompitten30 g
Daslook roomsaus en montage
-
verse daslook grof gehakt20 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olie20 g
-
bloem10 g
-
water300 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
zout plus extra voor kruiden½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden¼ theelepel
-
verse spätzle (eierpasta)500 g
-
rode paprika's ontpit200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
324 mg
Protides
21 g
Calories
3451 kJ /
825 kcal
Lipides
36 g
Fibre
7.3 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
106 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Rijst met kip en champignons
30min
Focaccia met uien
1h 30min