Appareils et accessoires
Béchamelsaus
Prép. 5min
Total 15min
1 pot
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen2 - 4 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen2 - 4 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
1672 mg
Protides
41 g
Calories
6332 kJ /
1511 kcal
Lipides
103 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
62 g
Glucides
106 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Veelzijdige gladde soep
45min
Bolognesesaus
1h 15min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Bechamelsaus
15min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Vanille-ijs
12h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min
Koninginnenhapje
55min