Appareils et accessoires
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Prép. 30min
Total 50min
25 stuk
Ingrédients
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
14 g
Calories
1100 kJ /
263 kcal
Lipides
17 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Nasi Goreng
40min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Cashew- en kokosmelk
10min
Gozleme
1h 40min
Tarte Tatin
2h
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Dadel- en Haverdrank
20min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Salmorejo
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
Pas d’évaluation