Appareils et accessoires
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Prép. 30min
Total 50min
25 stuk
Ingrédients
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
14 g
Calories
1100 kJ /
263 kcal
Lipides
17 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Russische salade
Pas d’évaluation
Kimchi
Pas d’évaluation
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Smoothie trio
10min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min