Appareils et accessoires
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Prép. 30min
Total 10h
16 portie
Ingrédients
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
163 mg
Protides
11.5 g
Calories
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Lipides
28 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
15.5 g
Glucides
47.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Appeltaart
Pas d’évaluation
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Pommes Dauphine
1h 40min
Pistache Crème Brûlée
Pas d’évaluation
Wit Brood
Pas d’évaluation
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation