Appareils et accessoires
Geode cake
Prép. 1h 30min
Total 4h
24 portie
Ingrédients
Snoepkristallen
-
suiker500 g
-
glucose2 el
-
voedingskleurstof paars4 punten van een mes
-
water2140 g
-
azijn2 scheutje
Taarten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, in stukken, plus extra voor het invetten400 gram
-
suiker550 g
-
zout½ tl
-
vanille-extract, natuurlijk1 el
-
eieren6
-
cacaopoeder, ongezoet75 g
-
bakpoeder1 el
-
patisserie bloem350 g
-
mascarpone450 g
-
room, 35% vet450 g
Crème vullen
-
mango, rijp in stukken gesneden (2 cm)500 g
-
chocoladedruppel2 eetlepels
Decoratie
-
fondant (suikerpasta) wit750 - 1000 g
-
poedersuiker om te besprenkelen
-
voedingskleurstof goud2 - 3 punt van een mes
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
76.2 mg
Protides
5.4 g
Calories
2799 kJ /
669 kcal
Lipides
31 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
93.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Crème pâtissière
15min
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Verfrissende Melkdrank
5min
Limoncello-Taart
2h 30min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Amandelcake
50min