Appareils et accessoires
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Prép. 20min
Total 1h
4 portie
Ingrédients
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
1 tl zoutgroentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
780.8 mg
Protides
32.3 g
Calories
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Lipides
39.9 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
36.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Pad Thai
45min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Butter Chicken
1h
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min