Appareils et accessoires
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Préparer. 20min
Total 1h
4 portie
Ingrédients
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Infos nut. par 1 portie
Calories
625.4 kcal /
2616.5 kJ
Protides
32.3 g
Lipides
39.9 g
Glucides
36.3 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
10 g
Sodium
780.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux