Appareils et accessoires
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Prép. 20min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
317.1 mg
Protides
8.1 g
Calories
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Lipides
21.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
18.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Spiralize
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Molten Lava Cake
45min
Dashi - Japanese stock
45min
Strawberries and Cream (TM5)
20min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
Pas d’évaluation
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Ghost meringues
12h 25min
Salmorejo
10min
Beef Wellington
2h 15min
Christmas Quesadillas
55min
Mango and ginger smoothie
5min