Appareils et accessoires
Ginger spice and white chocolate muffin
Prép. 5min
Total 35min
6 pieces
Ingrédients
-
crystallised ginger60 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
golden syrup1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
ground ginger1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
caster sugar100 g
-
white chocolate chips50 g
-
tinned caramel (see Tips)1 can
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
705.9 mg
Protides
11.5 g
Calories
2732.2 kJ /
653 kcal
Lipides
25.7 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
15.6 g
Glucides
94.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cafe-style muffins
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Orange sponge cake
1h
Macadamia chocolate cookies
45min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Pas d’évaluation
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Jaffa muffin
40min
Vanilla Puff Slice
7h 20min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Macaroni carbonara
30min