Appareils et accessoires
Dr. Pop BBQ Sauce
Prép. 15h
Total 1h 5min
15 portion
Ingrédients
-
onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
butter, unsalted30 g
-
soda e.g. Dr. Pepper®650 g
-
dark brown sugar60 g
-
molasses, any kind45 g
-
tomato purée (concentrate)340 g
-
cider vinegar60 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
mustard30 g
-
cumin, ground½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ancho chilli powder1 tbsp
-
honey60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
328.4 mg
Protides
0.7 g
Calories
338 kJ /
80.8 kcal
Lipides
1.7 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
16.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer BBQ
13 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Pas d’évaluation
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Margarita
5min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Acai Nice Cream
10min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
Pas d’évaluation
Turkey sloppy joes
40min
Shakshuka in the Varoma
30min
Beauty booster smoothie
5min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Char siu pork bao
2h 10min