Appareils et accessoires
Salted chocolate and date caramels
Prép. 20min
Total 2h 5min
20 pieces
Ingrédients
Date caramels
-
pitted dates350 g
-
boiling water500 g
-
coconut oil30 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling1 pinch
-
natural vanilla extract or scraped seeds of ½ vanilla pod1 tsp
Ganache
-
dark chocolate in pieces100 g
-
cream80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
0.8 g
Calories
322 kJ /
77 kcal
Lipides
5 g
Glucides
7.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Tahini
25min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4h 30min
Dairy and grain free wraps
45min
Fruit, Date and Nut Chop (TM5/6 Metric)
5min
Heat-Treated Eggs
20min
Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
1h 10min
Raw Chocolate Cake
2h 20min
Coconut Milk
25min
ABC Nut Butter
10min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40min