Appareils et accessoires
Soto Betawi (Beef coconut soup)
Prép. 15min
Total 1h 45min
3 portions
Ingrédients
-
beef chuck steak cut in pieces (3 cm)500 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
white cardamom pods2
-
lemongrass bruised60 g
-
makrut lime leaves4
-
fresh salam leaves2
-
ground coriander½ tsp
-
Beef stock paste1 tsp
-
sea salt adjust to taste10 g
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
water1200 g
-
potatoes cut in cubes (2 cm)200 g
-
full cream milk100 g
-
coconut milk100 g
-
tomatoes cut in cubes (2 cm), to serve2
-
ketjap manis to serve30 g
-
limau (limes), juice only, to serve2
-
emping cracker (melinjo cracker) to serve30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2196 mg
Protides
43.5 g
Calories
2255.8 kJ /
539.1 kcal
Lipides
23.4 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
38.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indonesian
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Mapo tofu
30min
Indonesian yellow spice paste
40min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian white spice paste
35min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Sambal Kangkung
10min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Ayam Pongteh
30min
Kam Heong Chicken
1h 20min