Appareils et accessoires
Indonesian yellow spice paste
Prép. 10min
Total 40min
500 g
Ingrédients
-
garlic clove100 g
-
eschalot100 g
-
candlenuts toasted100 g
-
lemongrass cut into thin slices100 g
-
fresh ginger cut into thin slices50 g
-
fresh galangal cut into thin slices50 g
-
fresh turmeric cut into pieces40 g
-
vegetable oil125 g
-
water125 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 500 g
Sodium
1950.2 mg
Protides
24.3 g
Calories
9682 kJ /
2314.1 kcal
Lipides
204 g
Fibre
25 g
Graisses saturées
31.1 g
Glucides
133.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indonesian
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
HongKong Style Soy Braised Chicken
Brak ocen
Indonesian red spice paste
45 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Indonesian white spice paste
35 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 godz. 25 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min