Appareils et accessoires
Traditional cocktail sauce
Prép. 5min
Total 5min
390 g
Ingrédients
-
grapeseed oil250 g
-
egg room temperature1
-
lemon juice2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Tabasco® sauce5 drops
-
tomato sauce35 g
-
double cream45 g
Niveau
facile
Infos nut. par 20 gram
Sodium
92.6 mg
Protides
0.5 g
Calories
546 kJ /
130 kcal
Lipides
14 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
0.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Garlic and herb butter
10min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Mayonnaise
5min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Prawn wontons
2h
Plum and cherry paste
5h 15min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Pavlova
6h