Appareils et accessoires
Artichoke & Butter Bean Dip
Prép. 5min
Total 10min
550 g
Ingrédients
-
artichoke hearts, in oil drained (1 x 280 g jar artichoke hearts in oil)180 g
-
garlic clove1
-
tinned butter beans drained and rinsed (1 tin)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice20 g
-
natural yoghurt low fat120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
6.9 g
Calories
476.4 kJ /
113.9 kcal
Lipides
1.5 g
Glucides
19.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips and Spreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
White Bean and Feta Dip
5min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Asparagus Risotto
45min
Creamy Courgette Soup
25min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Celeriac and Apple Soup
55min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min