Spiralized Korean Cucumber Salad
TM6

Spiralized Korean Cucumber Salad

3.8 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 16 oz cucumber, ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)
  • 1 fresh red chili, e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut
  • 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz oil
  • 1 tbsp Korean chili paste (gochujang)
    ou 1 tbsp chili powder
  • 1 tbsp rice vinegar
  • ½ tsp sugar
  • 2 tbsp soy sauce, light
  • 2 pinches salt
  • white sesame seeds, to sprinkle

Infos nut.
par 1 portion
Calories
484.3 kJ / 115.8 kcal
Protides
3 g
Glucides
10.5 g
Lipides
8.5 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
3.4 g
Sodium
494.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives