Versions compatibles
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pineapple Chutney Dipping Sauce
- 6 oz mango chutney
- 4 oz fresh pineapple, cut into pieces
- 4 oz mayonnaise
Tropical Fruit Paella
- 8 oz jasmine rice
- 1 piece fresh lemongrass, cut into pieces (1 in.)
- 28 oz chicken stock
- 3 - 6 garlic cloves, to taste
- 1 oz fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 red pepper, cored and diced
- 1 tsp salt
- 1 mango, pitted, peeled and diced
- 1 papaya (Hawaiian papaya), peeled, deseeded and diced (see Tip)
- 1 oz green onions, thinly sliced
- 2 oz water chestnuts, drained and diced
- 4 oz pineapple, peeled and diced
Crunchy Macadamia Chicken
- 1 oz Parmesan cheese
- 3 oz quick cooking oats
- 1 ½ oz macadamia nuts
- 1 oz all-purpose flour
- 1 tsp dried thyme
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ - 2 tsp ground paprika, to taste
- 8 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz canola oil
- 4 chicken breasts, skinless, boneless (6 oz ea.)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 8150.7 kJ / 1948.1 kcal
- Protides
- 81.1 g
- Glucides
- 145 g
- Lipides
- 118.9 g
- Graisses saturées
- 40.8 g
- Fibre
- 11.3 g
- Sodium
- 1592.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sweet and Sour Pork
35 min
Curried Chicken and Apple Salad
30 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Carnitas
Pas d’évaluation
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10 min
Muffin Pan Lasagnas
1h