Appareils et accessoires
Glamorgan Sausages
Prép. 15min
Total 50min
10 pieces
Ingrédients
-
white bread torn in pieces300 g
-
olive oil20 g
-
leeks white part only, sliced (1 cm)200 g
-
Cheddar cheese Welsh or Caerphilly150 g
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh thyme leaves2 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs2
-
English mustard2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
egg whites from medium eggs2
-
sunflower oil for frying4 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
507.2 mg
Protides
8.2 g
Calories
971.2 kJ /
232.1 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Home
23 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Taste of Wales
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55min
Endless Variations Bread
45min
Smoky Paprika Rub
5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Vegetarian Pizza
Pas d’évaluation
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
Vegan Ginger Biscuits
40min
Welsh Cakes
35min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min