Appareils et accessoires
Traditional Irish Stew
Prép. 15min
Total 4h 30min
4 portions
Ingrédients
-
boneless stewing lamb diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)450 g
-
olive oil30 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)beef stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
unsalted butter diced15 g
-
Guinness®440 g
-
water400 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)200 g
-
bay leaf1
-
celery cut in pieces (3 cm)200 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
756.6 mg
Protides
22.8 g
Calories
2348.8 kJ /
561.4 kcal
Lipides
35.3 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
13.5 g
Glucides
31.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Home
23 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Taste of Ireland
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Cullen Skink
45 Min
Mince and Tatties
1 Std. 10 Min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 Std. 30 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Egg and Onion
25 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min