Appareils et accessoires
Patatas Bravas with Aioli
Prép. 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered60 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 - 850 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
329.8 mg
Protides
5.7 g
Calories
1508 kJ /
360.7 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant-based Around the World
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
1h
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Spanish Tortilla
1h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min