Chicken Enchiladas
TM6 TM5

Chicken Enchiladas

4.8 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut into pieces
  • 640 g green tomatillos, halved
  • 60 g white onion
  • 1 garlic clove
  • 30 g chipotle chillies, canned, in adobo sauce
  • 1 tsp salt
  • 450 g chicken breast fillets, skinless and boneless, cut lengthwise
    ou 450 g chicken tenderloin
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • vegetable oil, to fry
  • 12 corn tortillas
  • sour cream, any type, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2267.1 kJ / 541.9 kcal
Protides
31.4 g
Glucides
92.5 g
Lipides
6.7 g
Graisses saturées
1.2 g
Fibre
8 g
Sodium
768.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives