Appareils et accessoires
Chipotle Salsa
Prép. 5min
Total 10min
13 oz
Ingrédients
-
fresh Roma tomatoes quartered (approx. 2 tomatoes)7 oz
-
white onions2 ½ oz
-
garlic clove1
-
roasted peanuts, unsalted1 oz
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned2 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 13 oz
Protides
10 g
Calories
1008 kJ /
241 kcal
Lipides
15 g
Fibre
6 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon Burger
35 Min
Tzatziki
20 Min
Guacamole
5 Min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5 Std.
Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 Std. 10 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
Black Beans
30 Min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min
Pork Gyros with Tzatziki
15 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Cantina Salsa
5 Min