Appareils et accessoires
Maïsbrood en cheddar muffins
Prép. 15min
Total 45min
12 stuks
Ingrédients
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
254 mg
Protides
5.3 g
Calories
959.8 kJ /
229.4 kcal
Lipides
15.2 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
19.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Mochi's met sesamvulling
50min
Speculoos druiven tiramisu
1h
Aardappelgratin
1h 10min
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation