Appareils et accessoires
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Prép. 40min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1251.5 mg
Protides
23.2 g
Calories
2575.1 kJ /
615.5 kcal
Lipides
23.7 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
13.1 g
Glucides
83.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Perzik- en Amandelijs
Pas d’évaluation
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Tarte Tatin
2h
Pulled pork burgers
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation
Vegetarische chili
35min
Vichyssoise met pasta
35min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min