Versions compatibles
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g rauwe amandelen
- 110 g suiker
- 200 g glutenvrij witte bloem
- ½ tl bakpoeder
- ½ tl zout
- 1 tl gemalen kaneel
-
1
citroen, bij voorkeur biologisch,
alleen schil - 2 ei
- 170 g slagroom (ong. 48% vet)
- 125 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), koud, in stukken gesneden (1 cm) plus extra voor het invetten
- 400 g water
- 400 g pompoen, in kleine stukjes gesneden (0,5 cm - 1 cm)
- 1 el maïszetmeel
- 100 g rietsuiker
- 1 tl vanille-extract, natuurlijk
- ½ tl gedroogde gemalen gember
- 2 snuifjes gemalen kruidnagel
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 30 g witte chocolade, gesmolten (optioneel)
- 30 g noten, volle, gemengd, gekarameliseerd (optioneel)
- 30 g room, elk type (van koemelk), opgeklopt (optioneel)
- Infos nut.
- par 16 porties
- Calories
- 16649.2 kJ / 3979.3 kcal
- Protides
- 59.6 g
- Glucides
- 434.6 g
- Lipides
- 242 g
- Graisses saturées
- 123.6 g
- Fibre
- 34 g
- Sodium
- 2208.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Granaatappel Mojito
10min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Vegetarische hamburger
Pas d’évaluation
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Gember schillen
Pas d’évaluation
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Sangria
10min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Chocolade-koffie-amandelen
50 min