Appareils et accessoires
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Prép. 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingrédients
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1193 kJ /
285 kcal
Lipides
16 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Frangipane met peer
1h 30min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Chili con carne
40min
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Verfrissende Melkdrank
5min
Portugees crème brûlée
25min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min