Appareils et accessoires
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Prép. 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingrédients
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1193 kJ /
285 kcal
Lipides
16 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Kleine aspergeflans
55min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Waterzooi van Kip
1h