Appareils et accessoires
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
342.2 mg
Protides
5 g
Calories
510.6 kJ /
122.1 kcal
Lipides
3.3 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
20.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers met een twist
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Pindakaas Crackers
35min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Cashew cheddarkaas
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Tarte Tatin
2h
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation