Appareils et accessoires
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Prép. 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1828.3 mg
Protides
62.3 g
Calories
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Lipides
81.3 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
20.9 g
Glucides
38.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers met een twist
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min