Appareils et accessoires
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Prép. 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1828.3 mg
Protides
62.3 g
Calories
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Lipides
81.3 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
20.9 g
Glucides
38.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers met een twist
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Pindakaas Crackers
35min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Zalm met rijst en champignons
30min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Pierogi met vlees
1h