Appareils et accessoires
Ghee Roasted Chicken
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
chicken thighs, with skin and bone cut in pieces (4 cm x 4 cm)500 g
-
dried chillies5
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns1 tbsp
-
fennel seeds1 tsp
-
garlic cloves5
-
fresh ginger sliced15 g
-
tamarind paste seedless2 tsp
-
water5 tbsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
yogurt3 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
onion cut in quarter1
-
ghee60 g
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
jaggery sugar2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
218 mg
Protides
24 g
Calories
1965 kJ /
470 kcal
Lipides
34 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deepavali Festive Delights
16 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rasam
20min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Vegetable Sambar
35min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Malabar Prawn Curry
1h 25min
Prawn Biryani
1h 15min
Thai Green Curry Chicken
30min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Mutton Peratal
1h 25min
Idli
15h 40min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min