Oyster Mushroom and Champagne Risotto
TM6 TM5 TM31

Oyster Mushroom and Champagne Risotto

3.8 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 150 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 100 g streaky bacon, cured and smoked, thinly sliced
  • 250 g fresh oyster mushroom, sliced (5 mm)
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
    ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 300 g Champagne
    ou dry white wine
  • 500 g water
  • 300 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
  • 30 g unsalted butter, diced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2687.9 kJ / 642.4 kcal
Protides
15.3 g
Glucides
69.8 g
Lipides
27.4 g
Graisses saturées
10.5 g
Fibre
2.1 g
Sodium
480.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives