Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 42 g
- Graisses saturées
- 25 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 1001 mg
Recettes alternatives
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Pasta with Pork and Beans
45 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Pas d’évaluation
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min