Malaysia-style Coconut Chicken
TM6 TM5

Malaysia-style Coconut Chicken

5.0 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 3 dried chilies
  • 4 spring onions, trimmed and cut into thirds
    ou 4 green onions, trimmed and cut into thirds
  • ¾ inch fresh ginger, peeled
  • 2 garlic cloves
  • 9 ½ oz canned coconut milk
  • 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
  • 2 fresh kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
  • 1 tsp tamarind paste
  • 2 whole cloves
  • ¼ - ½ tsp chili powder
  • ½ tsp dried ground turmeric
  • 1 tsp salt
  • 49 - 56 oz whole chicken (3-3.5 lb), butterflied (see Tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3636.8 kJ / 865.9 kcal
Protides
73.1 g
Glucides
4.5 g
Lipides
62.3 g
Graisses saturées
24.2 g
Fibre
2 g
Sodium
864 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives