Appareils et accessoires
Sausage and Red Pepper Pasta
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese in pieces, plus extra shaved, to garnish4 oz
-
fresh ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water50 oz
-
salt½ tsp
-
spaghetti8 oz
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
spicy Italian sausage casing removed, broken into pieces10 oz
-
red bell peppers diced (½ in.)6 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
739 mg
Protides
14 g
Calories
1155 kJ /
276 kcal
Lipides
18 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Simple Ingredients
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sticky Sesame Chicken
40min
One Pot Cheeseburger Helper
45min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Sweet and Sour Pork
35min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min