Appareils et accessoires
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
Prép. 20min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz watersake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chili destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
1291 kJ /
309 kcal
Lipides
15 g
Fibre
0.5 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Malaysia-style Coconut Chicken
25h 40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Lemon Garlic Chicken
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min