Appareils et accessoires
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Prép. 10min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
384.7 mg
Protides
11 g
Calories
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Lipides
27 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4.5 g
Glucides
13.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Leek and Cheese Tart
1sa 5 dk
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168sa 35 dk
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 dk
Ossobuco with orange and fennel salad
2sa 45 dk
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 dk
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 dk
Sushi Rice
1sa 5 dk
Bulghur
35 dk
Mushroom risotto
30 dk
Pumpkin tahini smash
40 dk
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 dk
Traditional minestrone
45 dk