Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Rață
- 4 bucăți piept de rață fără os, cu piele (aprox. 170 g fiecare)
- 4 prize sare de mare
- 4 prize piper negru măcinat
Sos de mure
- 250 g mure
- 30 g zahăr extrafin
Piure de țelină
- 800 g țelină rădăcină, descojită, tăiată cuburi (2 cm)
- 1200 g apă
- 50 g unt nesărat, tăiat cuburi
- ½ linguriță sare de mare
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protides
- 51 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 22 g
- Graisses saturées
- 10 g
- Sodium
- 801 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Rulade mediteraneene de curcan
45 phút
Ravioli negre cu biban de mare
Keine Bewertungen
Supă de ardei grași, cu spumă de busuioc
35min
Pui mediteranean cu bulgur
50 phút
Supă de țelină și măr
55 Min
Sufleu Blintz cu brânză
1h 10min
Supă de morcovi, portocală și ghimbir
25min
Sos de piper
30 phút
Mușchi de vită cu unt Café de Paris
Keine Bewertungen
Miel în crustă de verdeață cu piure de mazăre și sparanghel
50 phút
Supă de ghimbir, morcovi și curry
50 phút
Pui garam masala
50 phút