Appareils et accessoires
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
celeriac peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)850 g
-
water125 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)160 g
-
unsalted butter diced, plus 2 Tbsp80 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves30 g
-
white wine vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1193.4 mg
Protides
6.7 g
Calories
2848.8 kJ /
680.9 kcal
Lipides
57 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
21 g
Glucides
38.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Marmalade Margarita
5min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Pico de Gallo
5min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Sumac-spiced Houmous
5min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min