Appareils et accessoires
Baklava kaastaart
Prép. 10min
Total 3h 30min
12 porties
Ingrédients
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optionnel)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optionnel) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
220.2 mg
Protides
5.8 g
Calories
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
34.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Funky Fusion
4 Recettes
Benelux
Benelux
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batbout met kaas
30min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Pas d’évaluation
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Sushi tacos
1h
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Hornazo
Pas d’évaluation
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Quinoapuddings met frambozensaus
Pas d’évaluation
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Soefganiots
2h
Bulgur en rode linzensoep
50min