Versions compatibles
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Protides
- 11.1 g
- Glucides
- 23.9 g
- Lipides
- 13.6 g
- Graisses saturées
- 6.7 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 485.7 mg
Recettes alternatives
Apple and almond overnight oats (gut health)
24h 10 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
15-minute noodles
15min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Chicken and mango salad
35 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min