Appareils et accessoires
Chicken Congee
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
Chicken
-
onions sliced (1 cm)80 g
-
chicken thighs, skinless, boneless cut in pieces (2 cm)350 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
sesame oil20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Congee
-
jasmine ricewhite long grain rice80 g
-
spring onions (optionnel) finely chopped, for serving (see tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
802.5 mg
Protides
18.9 g
Calories
1007.2 kJ /
240.7 kcal
Lipides
8.9 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
20.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Hand Ripped Cabbage
20min
Brown Rice Congee
30min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Begedil Daging
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Cantonese Steamed Fish
40min
All-in-one chicken congee
35min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min