Appareils et accessoires
Ribs Kaldereta
Prép. 10min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves5
-
red onions quartered30 g
-
oil30 g
-
pork spare ribs cut in pieces (3 cm)800 g
-
tomato sauce400 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
pork liver pâté80 g
-
fish sauce30 g
-
dried bay leaves3
-
water100 g
-
coconut cream200 g
-
carrots cubed (2 cm)100 g
-
potatoes cubed (2 cm)100 g
-
100 g cream cheese, cubed (1 cm)Cheddar cheese grated100 g
-
red peppers cubed (2 cm)100 g
-
green peppers cubed (2 cm)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
990.9 mg
Protides
29.3 g
Calories
2646.7 kJ /
632.6 kcal
Lipides
50.7 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
21.1 g
Glucides
14.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Filipino Dishes
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Humba
Pas d’évaluation
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45min
Mapo tofu
30min
Hakka Yong Tau Foo Soup
1h 20min
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Pas d’évaluation
Traditional Fried Rice
20min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Beef Rendang
1h 35min
Old fashioned apple mocktail
1h 5min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Passion fruit mojito mocktail
15min
Mango sago pudding
35min