Appareils et accessoires
Ananascarpaccio met roze Sorbet
Prép. 20min
Total 20min
8 porties
Ingrédients
Roze sorbet
-
suiker150 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
rijpe zoete banaan in stukken gesneden75 g
-
aardbeien steeltjes verwijderd, bevroren500 g
Ananascarpaccio
-
verse ananas verticaal in 4-6 partjes gesneden1
(ca. 200 g elk), kern verwijderd -
verse muntblaadjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2.7 mg
Protides
0.9 g
Calories
667.9 kJ /
159.6 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
41.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter
15 Recettes
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Lasagnerolletjes
1h
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Zalm met venkel
40min
Spaanse risotto
40min