Appareils et accessoires
Franse brunch
Prép. 25min
Total 1h 30min
8 porties
Ingrédients
Bramenjam met Crémant en vanille
-
braambessen500 g
-
geleisuiker 2:1250 g
-
citroensap20 g
-
vanillestokje alleen het merg½
-
schuimwijn type Crémant100 g
Financiers
-
gepelde amandelen100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden150 g
-
bloem50 g
-
pure poedersuiker170 g
-
vanillestokje alleen het merg½
-
eiwit (5 middelgrote eiwitten)150 g
Omelet met kruiden, geitenkaas en vijgen en mini croque monsieur
-
water600 g
-
broccoli roosjes, (ongeveer 2 cm)150 g
-
Gruyère kaas in stukken120 g
-
bloem40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) (30 g in stukken gesneden, 20 g gesmolten)50 g
-
melk300 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
wit brood20 sneetjes
-
gekookte ham10 sneetjes
-
vers peterselieblad10 g
-
vers korianderblad10 g
-
verse bieslook in kleine ringen gesneden10 g
-
verse geitenkaas in stukken200 g
-
eieren8
-
kleine vijgen gesneden in achtsten4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1552.5 mg
Protides
37.2 g
Calories
4353 kJ /
1040.4 kcal
Lipides
48.3 g
Fibre
9.7 g
Graisses saturées
23.6 g
Glucides
115 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Internationaal Brunchen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Moelleux
Brak ocen
Speltbrood
Brak ocen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Brak ocen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Brak ocen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min