Appareils et accessoires
Engelse brunch
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
Witte bonen in tomatensaus en gestoomde eieren
-
eieren gekoeld6
-
tomaten in stukken gesneden300 g
-
water100 - 150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
balsamicoazijn donker1 tl
-
olijfolie45 g
-
suiker5 g
-
tomatenpuree15 g
-
verse bladspinazie200 g
-
verse bruine paddenstoelen in vieren gesneden100 g
-
uien in partjes gesneden150 g
-
worst, voorgebakken in plakken van 1,5 cm gesneden200 g
-
witte bonen, grote, uit blik uitgelekt200 g
-
zout om op smaak te brengen
-
sneetjes toastbrood wit, om te serveren
-
verse gemengde kruiden voor de garnering
-
kerstomaten120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
810.1 mg
Protides
22.8 g
Calories
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Lipides
30.4 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
22.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Internationaal Brunchen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Vegan baklava
Pas d’évaluation
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Pas d’évaluation
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Avocadosap met dadels
5min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Drie kaas pides
1h 40min