
Appareils et accessoires
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
Préparer. 25min
Total 1h 10min
4 stuks
Ingrédients
-
bloem plus extra voor het bestuiven215 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten200 g
-
suiker130 g
-
eieren3
-
pecannoten plus extra voor de garnering100 g
-
hazelnoten25 g
-
pure chocolade in stukken100 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 snuifje
-
poedersuiker om te bestuiven
Infos nut. par 1 stuk
Calories
1093.5 kcal /
4575.2 kJ
Protides
15.7 g
Lipides
77 g
Glucides
90.1 g
Fibre
7.2 g
Graisses saturées
34.9 g
Sodium
190.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Kerst menu
11 Recettes
Benelux
Benelux