Appareils et accessoires
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
groene kikkererwten, gedroogd200 g
-
water440 g
-
olijfolie60 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in sticks gesneden (2 cm x 5 cm)500 g
-
ui20 g
-
pompoen vlees geschild, in stukken gesneden (2-3 cm)450 g
-
rozemarijn, vers alleen naaldjes1 takje
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 porties
Sodium
1943 mg
Protides
113 g
Calories
5073 kJ /
1211 kcal
Lipides
51 g
Fibre
25 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
68 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Zoetzure tempé
50min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Stoofgerecht met tofu
30min