Appareils et accessoires
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Prép. 20min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
434.9 mg
Protides
28 g
Calories
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Lipides
31.3 g
Fibre
15.1 g
Graisses saturées
9.1 g
Glucides
79.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lunch box
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Vegan feta in olie met kruiden
Pas d’évaluation
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Profiteroles
2h
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Indiase groentencurry
50min