Versions compatibles
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Kikkererwten en wortelen
- 170 g gedroogde kikkererwten
- 1300 g water
- 300 g wortel, gesneden (1-1,5 cm)
Vruchtensaus en vinaigrette
- 300 g rijpe mango, in stukken
- 30 g limoensap, vers geperst
- ½ bos verse peterselie
- 40 g olijfolie
- 40 g water
- 60 g azijn
- 25 g honing
- 15 g mosterd
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Gekarameliseerde rode uien
- 120 g rode uien, in stukken gesneden
- 60 g bruine suiker
- 25 g balsamicoazijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Dienst
- 200 g groene slabladeren
- 320 g yoghurt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2025.6 kJ / 484.1 kcal
- Protides
- 14.3 g
- Glucides
- 75.4 g
- Lipides
- 15.9 g
- Graisses saturées
- 3.4 g
- Fibre
- 10.1 g
- Sodium
- 494.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Amandelmelk
10min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Pas d’évaluation
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Minuut koolsla
10min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Baklava kaastaart
Pas d’évaluation
Ovengebakken groentechips
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation