Appareils et accessoires
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Prép. 50min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
boter om in te vetten
Fruit muffins
-
appels geschild, in vieren gesneden200 g
-
water40 g
-
bananen rijp, in stukken (± 2 bananen)200 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
bloem200 g
-
bruine suiker35 g
-
eieren2
-
bakpoeder2 tl
-
baking soda2 tl
-
havervlokken100 g
-
yoghurt60 g
-
gemalen kaneel½ tl
-
frambozen vers of bevroren80 g
Pasta, erwten en garnituur
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
pijnboompitten20 g
-
pasta, droog farfalle type350 g
-
olijfolie en een beetje meer om te besprenkelen5 g
-
groene erwten, vers of bevroren250 g
-
Parmezaanse kaas100 g
Vinaigrette
-
uien50 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie30 g
-
honing10 g
-
azijn50 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ - ¾ tl
Opdienen
-
rucola100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1808.5 mg
Protides
41.4 g
Calories
4785.8 kJ /
1143.8 kcal
Lipides
26.8 g
Fibre
15.6 g
Graisses saturées
7.6 g
Glucides
185.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lunch box
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speltbrood
Pas d’évaluation
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Sangria
10min
Gevulde groenten
1h 20min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Pas d’évaluation
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Gazpacho
1h 15min
Energieballen
30min