Appareils et accessoires
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
red radishes washed, leaves removed300 g
-
garlic clove1
-
½ bunch fresh coriander, cut in piecesfresh parsley cut in pieces½ bunch
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
olive oil90 g
-
toasted pine nuts25 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving¼ tsp
-
4 white fish fillets, (approx. 150 g each)cod fillets (approx. 150 g each)4
-
water300 g
-
spring onion thinly sliced, for garnishing1
-
baguette for serving1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
897.1 mg
Protides
54.6 g
Calories
2897 kJ /
692.4 kcal
Lipides
32.7 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
44.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Meatloaf with Mushroom Sauce
Keine Bewertungen
Lala Clam Soup Meehoon
1 Std. 15 Min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 Std. 35 Min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Braised Trotters
1 Std. 10 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
Veal pizzaiola
40 Min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 Min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 Min
Irish Seafood Chowder
55 Min
Mushroom Meat Sauce
50 Min